F1 Hollannin GP 22.-26.8. OPASTETTU

Suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla!
Alk. 1.199€ / hlö

2024 Formula 1  Zandvoort, Hollanti

Kuuluisa Hollannin F1 Grand Prix Zandvoortissa on jälleen myös vuoden 2024 kisakalenterissa. Tämä uusvanha osakilpailu ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Sen takaavat kymmenet tuhannet oranssiin pukeutuneet Max Verstappenin kannattajat. Erikoisuudeksi radalle on suunniteltu viimeiseen kurviin, ennen pääsuoraa, jenkeistä tuttu kalteva ovaalikaarre. F1-autoilla on toki aiemminkin ajettu ovaalikaarteen omaavalla radalla, mutta ovaalin kaltevuus on ollut alle 10 astetta, kun Zandvoortissa pistetään lähes tuplaksi – huimat 18 astetta! Metreissä tämä tarkoittaa lähes viittä metriä ylä- ja alaosan välillä. Hei – ei jenkeissä kaikki olekaan niin ”suurta”.

Linja-autojen pääsyä radalle on rajoitettu ja järjestäjät suosittelevat siirtymään junaa. Siirtyminen radalle joko omatoimisesti tai ryhmän mukana junalla lauantaina ja sunnuntaina.

Lähde katsomaan tämä eurooppalainen ovaalierikoisuus!

Suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla.
Matkapäivät to-ma 22.-26.8.2024

Hinta alk. 1.199 €/hlö 4 yötä.

Hinta sisältää
– Finnairin suorat reittilennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki
– 1 x käsimatkatavara sekä ruumaan menevä matkalaukku
– lentokenttäkuljetukset Amsterdamissa
– majoitus kahden hengen huoneessa
– hotelliaamiainen
– suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla

Lisämaksusta
– 
F1-kisaliput
– siirtymä keskustasta radalle – junalla
– huone yhden hengen käyttöön + 400 €

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lehtimäki Matkat

ma – pe 09.00-16.00 | mon – fri 09.00-16.00
p. 0201 557 900
Matkat@LehtimakiMatkat.fi

Residence Le Coin ****
Nieuwe Doelenstraat 5, 1012 Cp Amsterdam

Hotel Residence Le Coin sijaitsee aivan Amsterdamin sydämessä: hotellia ympäröi ydinkeskustan vilkkaat ostoskadut sekä monipuolinen ravintolatarjonta. Dam ja Rembrandtplein -aukiot sekä Waterlooplein ovat kaikki alle kymmenen minuutin kävelymatkan sisällä.  250m päässä hotellista on ratikkapysäkki ja metroasema Rokin, joten sujuvat kulkuyhteydet kaikkialle kaupungissa taattu.  RAI -kongressikeskukseen pääsee pysäkiltä sekä suoralla ratikkalinjalla (nro 4) että myös metrolla.

Hotelli koostuu seitsemästä tyypillisestä vanhasta amsterdamilaisesta rakennuksesta, näin ollen myös kaikki huoneet ovat keskenään erikokoisia.  Huoneita on 42 neljässä kerroksessa; hotellissa on hissi.

Modernisti sisustetut studiot ovat kooltaan 25 m2 – 35 m2 (yhden hengen huoneet noin 15 m2).

Kaikissa huoneissa on perusvarusteluna taulu-TV, työpöytä, espresso- sekä vedenkeitin, ilmainen WiFi, kylpyhuone, keittiönurkkauksessa jääkaappi ja keittolevy. Huoneet sopivat erinomaisesti myös hieman pidempiaikaiseen majoittumiseen.

Continental buffetaamiainen on tarjolla päivittäin klo 07:00-10:30.