Pärnu

Unelmien kylpyläkaupunki
Alk. Kysy tarjoustamme!

Pärnu unelmien kylpyläkaupunki

Pärnu tunnetaan ennen kaikkea perinteisenä kylpyläkaupunkina, jonka upeat hiekkarannat täyttyvät kesäisin auringonpalvojista. Talvikaudella Pärnu viehättää pikkukaupungin rauhallisuudellaan, lämpimillä kahviloillaan ja keskieurooppalaisella tunnelmallaan. Ryhmämatkalle Pärnuun voi lähteä mihin vuoden aikaan hyvänsä.

Matka taittuu kätevästi Lehtimäki Tilausajot Comfort -bussin kyydissä ja Tallink Shuttle -aluksella. Tallinnasta matka jatkuu kohti etelää ja viehättävää Pärnun kaupunkia. Kaupungin sydämessä ovat Pärnu Keskus, Port Artur -tavaratalo, pieniä ravintoloita sekä Endla -teatteri ja Pärnun konserttitalo. Opastetun kaupunkikierroksen voi halutessaan valita päiväohjelmaan.

Pärnussa on hyvä valikoima eri kokoisia hotelleja. Kylpylähotelleista huippulaadukas Hedon Spa -kylpylähotelli majoittaa isommankin seurueen. Hotellissa on tasokas ravintola Raimond sekä kaksi ryhmätilaa, joita voi käyttää myös erilaisten tilaisuuksien tai konferenssien järjestämiseen. Pärnu Rannhotell on myös suosittu hotelli ja soveltuu erinomaisesti myös kokouksien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva hotelli Pärnu soveltuu suuremmallekin ryhmälle ja pienemille ryhmille majoittumiseen sopii viehättävä Villa Wessetin

Näe ja Koe
Matkalla Pärnuun kannattaa vierailla 30 km ennen Pärnua Jaanihanson kuuluisalla siideritilalla. Ohjelmaan kannattaa valita tilakierros ja lounas, siiderimaisteluja unohtamatta. Palkitut siiderit vievät kielen mennessään ja niitä voi ostaa tilamyymälästä mukaansa.

Ohjelmallisista illallisista yksi mieleenpainuvimmista on Halinga Restoran -ravintolan villisikaillat ja -tanssit. Maittavaa ruokaa ja mukaansatempaavaa musiikkia nautitaan pitkien pöytien ääressä. Matka ravintolaan taittuu kätevästi omalla Lehtimäki Tilausajojen bussilla.

Matkaan kannattaa varata ainakin kaksi yötä, jotta Pärnun taika ehtii aidosti vaikuttaa. Kun kerran olet tänne saapunut, tulet varmasti toisenkin kerran!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:

  Lähtöpäivä (*)

  Paluupäivä (*)

  Joustamme matkapäivissä:

  Ryhmän tiedot

  Majoitus ja lisäpalvelut

  Yhteystiedot

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä:

  SähköpostillaPuhelimella

  Ryhmä- ja erikoismatkat
  p. 0201 557 909
  Ryhmat@lehtimakimatkat.fi

  Kolme viimeistä kuvaa Jaanihanson siideritilalta.