Pärnu

Unelmien kylpyläkaupunki
Alk. Kysy tarjoustamme!

Pärnu unelmien kylpyläkaupunki

Pärnu tunnetaan ennen kaikkea perinteisenä kylpyläkaupunkina, jonka upeat hiekkarannat täyttyvät kesäisin auringonpalvojista.  Talvikaudella Pärnu viehättää pikkukaupungin rauhallisuudellaan, lämpimillä kahviloillaan ja keskieurooppalaisella tunnelmallaan. Ryhmämatkalle Pärnuun voi lähteä mihin vuoden aikaan hyvänsä.

Matka taittuu kätevästi Lehtimäki Tilausajot Comfort -bussin kyydissä satamaan ja jatkuu nopealla Tallink Shuttle -aluksella. Tallinnasta matka jatkuu kohti etelää ja Pärnua.

Matkalla kannattaa kerrankin poiketa hieman syrjään ja vierailla 30 km ennen Pärnua Jaanihanson kuuluisalla siideritilalla. Ohjelmaan kannattaa valita tilakierros ja lounas, siiderimaisteluja unohtamatta. Palkitut siiderit vievät kielen mennessään ja niitä voi ostaa tilamyymälästä mukaansa.

Pärnussa voi valita yöpymisen lukuisten perinteisten tai hyvän olon -kylpylöiden valikoimasta. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti esimerkiksi huippulaadukas Hedon Spa -kylpylähotelli virkistää vaativankin mielen.  Opastetun kaupunkikierroksen voi halutessaan valita päiväohjelmaan.

Ohjelmallisista illallisista yksi mieleenpainuvimmista on Halinga Restoran -ravintolan villisikaillat ja -tanssit. Maittavaa ruokaa ja mukaansatempaavaa musiikkia nautitaan pitkien pöytien ääressä. Matka taittuu ravintolaan kätevästi omalla Lehtimäki Tilausajojen bussilla.

Matkaan kannattaa varata ainakin kaksi yötä, jotta Pärnun taika ehtii aidosti vaikuttaa. Kun kerran olet tänne saapunut, tulet varmasti toisenkin kerran!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0207 509 519 (arkisin klo 9-16)
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi

Kolme viimeistä kuvaa Jaanihanson siideritilalta.