Ahvenanmaa

Tuhansien saarien keskellä
Alk. Kysy tarjoustamme!

Ahvenanmaa – aina aurinkoinen

Ahvenanmaan ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat koskematon saaristo ja kauniisti hioutuneet punaiset silokalliot. Yli 6 700 saarta ja luotoa muodostavat upean saarimaailman, jossa meri on aina läsnä. Tiesitkö, että Ahvenanmaa on Pohjoismaiden aurinkoisin paikka touko-elokuussa? Lue lisää Visit Åland

Koe upea saaristo ja Ahvenanmaa sekä pääkaupunki Maarianhamina. Matka voi risteillä pohjoisen saaristoreitin kautta Kustavin, Brändön ja Kumlingen kautta Vårdöhön. Matkan varrella voi yöpyä esimerkiksi Brändöllä Saaristohotelli & Ravintola Gullvivanissa. Muita yöpymisvaihtoehtoja Ahvenanmaalla on runsaasti niin Maarianhaminassa kuin sen ympäristössäkin. Paluumatka taittuu kätevästi Maarianhaminan satamasta isoilla autolautoilla.

Tutustumisen Ahvenanmaan värikkääseen historiaan voi aloittaa Maarianhaminan opastetulla kaupunkikierroksella.  Myös kulttuurikohteet Pommern-museolaiva, Ahvenanmaan Merenkulkumuseo, Kastelholman linna ja Bomarsundin linnoitus ovat vierailun arvoisia. Hyvän ruoan ja juoman ystäville suurimman ilon tuo lounas tai illallinen Michael Björklundin Smakbyn-ravintolassa (tai jopa kokkikurssi Micken johdolla!) ja vierailu upeassa miljöössä Stallhagen-panimolla. Juoma-maistiaiset ja panimokierros kannattaa sisällyttää ehdottomasti käyntiin. Erityisesti nuoremmat odottavat aina innolla retkeä Taffel-vierailukeskukseen. Ahvenanmaalla on nähtävää useammaksi päiväksi, eikä aurinkoiselta saarelta ole kiire pois!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja erikoismatkat
p. 0201 557 909
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi