Tallinna - muutakin kuin vanhakaupunki

Alk. Kysy tarjoustamme!

Tallinna – muutakin kuin vanhakaupunki 

Tallinna on suomalaisille jo hyvinkin tuttu matkakohde, mutta kaupunki elää ja muuttuu niin nopeasti, ettei mukana tahdo pysyä.

Tallinnan uusiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. keksintötehdas Proto ja valokuvataiteenkeskus Fotografiska sekä taidekeskus Kai.  Yhdistä Tallinnan matkaan hotelliyöt ydinkeskustan viihtyisissä hotelleissa, tutustumiset museoihin tai muihin kulttuurikohteisiin, ooppera- tai baletti-esitys tai vaikkapa kunnon shoppailut ja kartingkilpailut hurjapäille. Lehtimäki Matkojen oma bussi kuljettaa ryhmäänne paikasta toiseen ja tuliaisten ostaminenkin sujuu helposti.

Pyydä tarjoustamme vähän erilaisesta Tallinnan matkasta!

  • Viron kansallisooppera ja Viron valtion sinfoniaorkesteri toimivat Estonia-teatterissa. Miltä kuulostaisi ooppera- tai baletti-ilta tai opastettu kierros kulisseissa tai vaikkapa molemmat?
  • Keksintötehdas PROTO yhdistää toisiinsa virtuaalitodellisuuden, tieteen ja fantasian. Virtuaalikokemus alkaa pienellä opastuksella ja se soveltuu aivan kaikille keksintötehtaan vieraille.
  • Taidekeskus Kai on taiteilijoiden, yleisön ja kulttuurialan ihmisten kohtaamispaikkana. Taidekeskuksessa on vaihtuvia näyttelyitä ja auditoriossa esitetään elokuvia. Keskuksessa on peräti neljä ravintolaa.
  • Vvalokuvataiteenkeskus Fotografiskan Tallinnan-toimipiste sijaitsee Telliskiven luovan keskuksen ytimessä. Tarjolla on vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia. Tukholma, New York ja  Lontoo saivat jatkoksi Tallinnan.
  • T1 Mall of Tallinn on uniikki kauppakeskus, sillä sen katolla sijaitsee Tallinnan uusin maamerkki, Skywheel-maailmanpyörä.  Maailmanpyörän lisäksi T1:n ylimmässä kerroksessa toimivat kokeileva tiedekeskus SkyLab sekä trampoliini- ja puuhakeskus Super Skypark. 
  • Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta sijaitsee autoteemapuisto, joka on täynnä elämyksiä. LaitseRallyPark kiinnostaa niin nuoria kuin aikuisiakin. Karting-rata on avoinna ympäri vuoden ja esillä on suuri kokoelma ainutlaatuisia vanhoja autoja.

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0207 509 519 (arkisin klo 9-16)
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi