Tallinna - muutakin kuin vanhakaupunki

Alk. Kysy tarjoustamme!

Tallinna – muutakin kuin vanhakaupunki 

Tallinnan uusiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. keksintötehdas Proto ja valokuvataiteenkeskus Fotografiska sekä taidekeskus Kai.  Yhdistä Tallinnan matkaan hotelliyöt ydinkeskustan viihtyisissä hotelleissa, tutustumiset museoihin tai muihin kulttuurikohteisiin, ooppera- tai baletti-esitys tai vaikkapa kunnon shoppailut ja kartingkilpailut hurjapäille.

Pyydä tarjoustamme vähän erilaisesta Tallinnan matkasta!

  • Viron kansallisooppera ja Viron valtion sinfoniaorkesteri toimivat Estonia-teatterissa. Miltä kuulostaisi ooppera- tai baletti-ilta tai opastettu kierros kulisseissa tai vaikkapa molemmat?
  • Keksintötehdas PROTO yhdistää toisiinsa virtuaalitodellisuuden, tieteen ja fantasian. Virtuaalikokemus alkaa pienellä opastuksella ja se soveltuu aivan kaikille keksintötehtaan vieraille.
  • Taidekeskus Kai on taiteilijoiden, yleisön ja kulttuurialan ihmisten kohtaamispaikkana. Taidekeskuksessa on vaihtuvia näyttelyitä ja auditoriossa esitetään elokuvia. Keskuksessa on peräti neljä ravintolaa.
  • Valokuvataiteenkeskus Fotografiskan Tallinnan-toimipiste sijaitsee Telliskiven luovan keskuksen ytimessä. Tarjolla on vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia. Tukholma, New York ja  Lontoo saivat jatkoksi Tallinnan.
  • T1 Mall of Tallinn on uniikki kauppakeskus, sillä sen katolla sijaitsee Tallinnan uusin maamerkki, Skywheel-maailmanpyörä.  Maailmanpyörän lisäksi T1:n ylimmässä kerroksessa toimivat kokeileva tiedekeskus SkyLab sekä trampoliini- ja puuhakeskus Super Skypark. 
  • Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta sijaitsee autoteemapuisto, joka on täynnä elämyksiä. LaitseRallyPark kiinnostaa niin nuoria kuin aikuisiakin. Karting-rata on avoinna ympäri vuoden ja esillä on suuri kokoelma ainutlaatuisia vanhoja autoja.

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0201 557 909  (arkisin klo 9-16)
Ryhmat@Lehtimakimatkat.fi