Porvoon seutu

Historialliset kohteet odottavat!
Alk. Kysy tarjoustamme!

Historiallinen Porvoo

Vanha Porvoo on yksi Suomen valokuvatuimmista kansallismaisemista. Värikkäät puutalot, kapeat mukulakivikadut, kahvilat ja ravintolat sekä ihanat suklaakaupat ja pikkuputiikit kutsuvat luokseen. Vanhaa Porvoota tullaan katsomaan eri puolilta maailmaa – eikä ihme, se on ainutlaatuinen.

Porvoon alueen kierros voi pitää sisällään opastetun kävelykierroksen vanhassa Porvoossa sekä kartano- ja panimokierroksen.

Malmgårdin kartano on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Kartanon pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti ja kartano on ollut Creutzin kreivillisen suvun omistuksessa. Nykyinen päärakennus, Malmgårdin linna, on uusrenesanssirakennus 1880-luvulta. Kartanopuoti on avoinna vuoden ympäri ja siellä myydään myös Malmgårdin panimon käsityöläisoluita. Päiväohjelmaan voi sisällyttää esimerkiksi kartanokierroksen, lounaan tai kahvin, panimovierailun ja oluttastingin. Upea miljöö odottaa!

Bosgårdin kartano on moderni aktiivinen maatila, joka tuottaa laadukasta, kotimaista luomu-luonnonlaidunlihaa eettisin ja ympäristöystävällisin menetelmin.Tila on Etelä-Suomen harvinaisten perinnemaisemien hoitaja. Kartanon keltainen päärakennus on peräisin 1800-luvulta ja se toimii nykyään tilausravintolana. Tilakaupan yhteydessä toimii ympäri vuoden auki oleva ravintola, ja kaupasta saa Charolais-luomunaudanlihaa sekä -lihajalosteita. Päivävierailuun voi yhdistää aterioinnin tai kahvit sekä tilakierroksen isäntien kanssa, kokkauskurssin tai vaikkapa opastetun luontoretken Bosgårdin perinnemaisemassa.

Koe kartanotunnelmaa ja historian siipien havinaa!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:

Ryhmä- ja erikoismatkat
p. 0201 557 909
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi

 

Kuvat: Visit Porvoo, Malgårdin kartano, Bosgårdin kartano