Tallinnan yhden yön hotellimatka

Alk. pyydä tarjouspyyntö matkalle!

Yhden yön hotellimatka Tallinnaan

Tallinna on täynnä kiehtovia kontrasteja, sillä keskiaikaiset kirkot ja modernit tornitalot elävät sulassa sovussa vieri vieressä. Tallinnan Vanhakaupunki on kaiken sydän ja siellä riittää katseltavaa, ihasteltavaa ja osteltavaa. Hotellimatkalla ehdit helposti nauttia kulttuurista, teatterista ja taidemuseoista. Tallinnan monipuolisuus valloittaa matkailijan, täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Täytä Tarjouspyyntö hotellimatkalle ja räätälöimme toiveidesi mukaisen hotellimatkan Tallinnaan. Lehtimäki Matkojen hotellilomalla majoitut aina laadukkaissa keskustan hotelleissa.

Ilman kuljetusta lähdöt päivittäin.

 • Laivamatkat kansipaikoin
 • Yhden yön majoitus H2-huoneessa valitussa hotellissa
 • Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

 • Ateriat laivoilla
 • Hytti laivamatkalle
 • Comfort / Business Class laivamatkalle
 • Kuva: Kaupo Kalda

Tallink City Hotel

 

Tallink City sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan ydinkeskustassa. Vuonna 2021 täysin uudistettu hotelli tarjoaa loistavat puitteet täydelliseen kaupunkilomaan. Hotellin aulabaari on suosittu kohtaamispaikka ja tyylikäs ravintola City Grill House tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä sekä aamuisin runsaan hotelliaamiaisen.

Sijainti: Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista, keskustan alueella Viru Keskuksen vieressä. Osoite: A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Viro

Huoneet: Kymmenennessä kerroksessa on 324 nykyaikaista huonetta. Huoneissa on Wi-Fi, ilmastointi, puhelin, TV, kassakaappi, minibaari ja hiustenkuivain.

Kahden hengen huone: Klassinen kahden hengen huone, jossa on joko yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneista on näkymä hotellin sisäpihalle tai kaupunkiin.

Premium Double tai Twin huone: Huoneessa on joko yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Huoneessa lisävuodemahdollisuus yhdelle henkilölle ja lisävuoteena toimii sänkytuoli. Premium huoneet sijaitsevat hotellin 2-9. kerroksessa.

Perhehuone: Tilava huone, joissa on parivuode ja sekä vuodesohva. Sohvasta saa haluttaessa lisävuoteen enintään kahdelle alle 12- vuotiaalle lapselle. Huoneet sijaitsevat hotellin 2.–8. kerroksessa ja näkymä hotellin on sisäpihalle tai kaupunkiin.

Deluxe huone: Tilava huone, joissa on parivuode ja sekä vuodesohva. Sohvasta saa haluttaessa lisävuoteen enintään kahdelle alle 12 – vuotiaalle lapselle. Huoneet sijaitsevat hotellin 9. kerroksessa.

Muut tilat: Hotellista on rentoutumisalue ja tapahtumatila.

Rentoutumisalue: Hotellin pohjakerroksen rentoutumistila on suunnattu aikuisille ja siellä voi saunoa tai hemmotella itseään erilaisilla hoidoilla. Rentoutumisalueelle on lisämaksullinen ja  ennakkovaraus rentoutumistilaan voidaan tehdä hotellilla.

Tapahtumatila: Hotellin 10. kerroksessa on vuokrattavissa tapahtuma-alue, josta on upeat näkymät kaupunkiin. Tapahtumatila sopii mm. erilaisten tilaisuuksien ja merkkipäivien järjestämiseen. Sali on sisustettu ravintolatyyliin pöydin ja tuolein, ja sen voi jakaa väliseinällä kahdeksi erilliseksi tilaksi.

 

Tallink Spa & Conference

 

Tallink Spa & Conference sijaitsee Tallinnan Vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä ja hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan mukavaan kaupunkilomaan. Hotellissa on viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola Nero sekä ihanan rentouttava sauna- ja vesikeskus Aqua Spa. Hotellihuoneen hintaan sisältyy sisäänpääsy Aqua Spa -kylpylään.

Sijainti: Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista, matkustajasataman alueella, lähellä laivoja. Osoite: Sadama 11, 10111 Tallinna

Huoneet: Hotellissa on 300 valoisaa ja tilavaa huonetta. Huoneissa on Wi-Fi, ilmastointi, puhelin, TV, kassakaappi, minibaari, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Näköala huoneista on sisäpihalle, kaupunkiin tai merelle päin.

Standard huone: Huoneessa on joko yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta.

Premium huone: Huoneessa on joko yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Premium-huoneet sijaitsevat hotellin toisessa ja viidennessä kerroksessa.

Superior huone: Huoneessa on joko yksi parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisäksi huoneessa lisävuodemahdollisuus yhdelle henkilölle ja lisävuoteena toimii sänkytuoli. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin toisessa ja viidennessä kerroksessa.

Perhehuone: Tilava huone, joissa on parivuode ja sekä vuodesohva. Sohvasta saa haluttaessa lisävuoteen enintään kahdelle alle 12- vuotiaalle lapselle.

Aqua Spa vesikeskus: Lomaelämyksen täydentää Aqua Spa -vesikeskus, jossa erilaiset saunat sekä porealtaat, iso sisäuima-allas ja 30 senttimetriä syvä lastenallas tekevät vesikeskuksen vierailusta jännittävän kaiken ikäisille vieraille. Myös hotellin ulkoallas on avoinna kesäisin. Aqua Spa -kylpylä on avoinna hotellivieraille klo 8 alkaen. Aqua Spa kauneus- ja hyvinvointikeskuksessa on tarjolla laaja valikoima erilaisia hoitoja. Varaukset kauneuskeskuksesta puh  +372 630 1024, Sähköposti: beauty.spa@tallink.ee

Kokous – ja tapahtumatilat: Hotellin toisessa kerroksessa on konferenssikeskus, jonka seitsemän erikokoista salia voidaan yhdistää ja erottaa toisistaan vaivattomasti. Tilat soveltuvat myös erilaisten perhetilaisuuksien ja merkkipäivien järjestämiseen.

 

Original Sokos Hotel Viru

 

Viru on kaut­ta ai­ko­jen ollut Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä elävät kohtaavat. Hotellissa on laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous-ja bankettikeskus, kauppakeskus sekä mielenkiintoinen huippusuosittu KGB-museo – kaikki saman katon alla keskellä Tallinnaa.

Osoite: Viru Väljak 4, 10111 Tallinna

Sijainti: Kilometrin matka satamaan, aivan Tallinnan ydinkeskustassa.

Huoneet: langaton Internet-yhteys, viihtyisästi sisustetut huoneet parkettilattialla, tv, kylpyhuone, standard-huoneista suite-tasoon, lisävuodemahdollisuus, upeat näkymät yläkerran huoneista.

Muuta: Ravintola Merineitsi, Amarillo, Fafa’s, Lobby Bar, yökerho Cafe Amigo ja Pub. Kuntosali, lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta, Kauneushoitola  Viru Ilusalong. Virun 23. kerroksessa sijaitseva KGB-museo, modernit kokous- ja juhlatilat kaiken kokoisille ryhmille ja juhlaporukoille, jopa 1200 vieraalle. Pysäköinti maksullinen.  

 

 

Tallink Express

Tallink Express -hotelli on kenties sijainniltaan kätevin ja hinnaltaan edullisin hotelli Tallinnassa. Hotellissa 166 viihtyisää huonetta, ravintola Tempo, ilmainen langaton internet kaikkialla hotellissa, business corner ja lasten leikkipaikka. Viereisessä Tallink Spa & Conference Hotellissa voitte ystävällisellä tarjoushinnalla rentoutua Aqua Spa -kylpylä- ja saunamaailmassa. Hotelli uudistui vuoden 2019 aikana.

Osoite: Sadama 9, 10111 Tallinna

Sijainti: Matkustajasataman vieressä (noin 300 m), lentokentälle 8 km, vanhaan kaupunkiin 400 m

Huoneet: 166 kahden hengen huonetta, joissa on oma kylpyhuone sekä kaikki tarpeellinen liike- tai lomamatkaa varten. Huoneissa on parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Perheille on tarjolla huoneita, joissa on vuodesohva.  Alle 6-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta vanhempiensa huoneessa.

Muuta: maksuton langaton internetyhteys, parkkipaikka, ravintola, baari.

 

 

Matkaohjelma Tallinna 1 yö

1. matkapäivä

Bussimatka satamaan kuljetuksen varanneille Lehtimäki Tilausajot Comfort  – bussin kyydissä, jossa laivalippujen jako. Laivamatka Tallinnaan erillisten aikataulujen mukaisesti. Tallinnassa omatoiminen siirtyminen hotellille. Hotellista saa huoneet klo 14.00 mennessä. Loppupäivä aikaa nauttia Tallinnan kaupungista sekä sen monista nähtävyyksistä ja palveluista.

2. matkapäivä

Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00. Omatoiminen siirtyminen hotellilta satamaan, josta laivamatka Helsinkiin erillisten aikataulujen mukaan.
Satamassa tulee olla viimeistään puoli tuntia ennen laivan lähtöä. Bussikuljetus lähtee takaisin lähtöpaikkakunnille liityntäkuljetuksen varanneille.

Laiva-aikataulut, esimerkki:

Hotellimatkan laiva-aikataulut voit valita oman aikataulusi mukaan. Tallinnaan pääset kahdessa tunnissa Tallinkin nopeilla Shuttle-aluksilla.

Laiva-aikataulu / menomatka

 • 10.30 Helsinki, Länsisatama T2 – Tallink MyStar
 • 12.30 Tallinna, D-terminaali – Tallink MyStar
 • Laiva-aikataulu / paluumatka
 • 13.30 Tallinna, D-terminaali – Tallink MyStar
 • 15.30 Helsinki, Länsisatama T2- Tallink MyStar

Tallinna täynnä tapahtumia!

Tallinnan vanhakaupunki hehkuu romanttista tunnelmaa ja kaupunki herää aina uuden aamun myötä pirteään hyörinään. Tallinna antaa lämpöä, valoa ja positiivista energiaa. Jokainen ilta tarjoaa uusia mahdollisuuksia osallistua tapahtumiin kaupungin elokuvateattereissa, konsertti- ja teatterisaleissa, kirkoissa, pubeissa tai yökerhoissa.

Katso Tallinnan tapahtumia Visit Tallinnan -sivuilta.

Tallink Megastar ja Star

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan ja takaisin taittuu kahdessa tunnissa. Nopeat Tallink Shuttle -laivat Megastar ja Star vievät sinut joutuisasti Tallinnaan ja paluu lähtösatamaan on saman päivän aikana. Vietä upea lomapäivä ja nauti viihtyisästä matkasta!

Upea Tallink Megastar

Tallink-laivaston uusin laiva Megastar aloitti liikennöinnin helmikuussa 2017. Turussa valmistettu Megastar on ihmisten, kokemusten ja tarinoiden muovaama. Täynnä innovaatioita ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden ja turvallisuuden puolesta, loppuun asti mietittyjä ratkaisuja matkustusmukavuuden takaamiseksi. Megastar on ehkä maailman mukavin pika-alus, se pitää itse kokea ja mielellään monta kertaa.

Matkustusluokat
Monta eri tapaa ja tyyliä matkustaa: Star-luokan uutuutena Sitting Lounge, lisämaksusta Comfort Lounge ja Business Lounge.
Laivamatkalle voit varata myös hytin lisämaksusta.

Ravintolat ja kahvilat
Delight Buffetissa
nautit runsaan buffetin herkuista. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan.
The Chef’s Kitchen -ravintolassa saat jokaisen makuun sopivaa herkuteltavaa. Kokit valmistelevat lämpimiä ruokia avokeittiössä asiakkaiden nähtävillä. Tarjolla on rentoa tunnelmaa ja kohtuullisia hintoja.
Fast Lane -ravintola on paras valinta niille, jotka haluavat jotain herkullista nopeasti. Täällä nautit helposti raikkaat salaatit, maukkaat lihapullat tai luksus-hodarit.
Burger King tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista.
Kahvilana Coffee & Co, joka tarjoaa korkealaatuista Starbucks 100 % Arabica -kahvia sekä Tazo® teetä.
Tyylikäs Victory Bar sekä suuri ja avoin Sea Pub tarjoavat juomia aikuiseen makuun.

Lapsille
Lasten valtakuntaa on leikkihuone, jossa voi leikkiä, katsoa piirroselokuvia tai pelata Play Stationilla.

Ostokset
Itämeren suurimmasta Traveller Superstore -myymälästä löydät juomat, makeiset ja tupakkatuotteet sekä teet merkkiostoksia, mm. Kiehl´s, Vagabond, Vans, Guess, Superdry, Tommy Hilfiger.
Lobby Shop -kioskista noudat nopeasti tarvikkeet ja ruoka- ja juomatuotteet.

Kokousmatkailijoille
Kokoustilat Business Loungessa, 12 hengen Vip Room -kokoustila lisämaksusta.

Tallink Star

Tallink Star on täyden palvelun laiva. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan laivan palveluista.

Matkustusluokat
Monta eri tapaa ja tyyliä matkustaa: Star-luokan uutuutena Sitting Lounge, lisämaksusta Comfort Lounge ja Business Lounge.
Laivamatkalle voit varata myös hytin lisämaksusta.

Ravintolat ja kahvilat
Delight Buffetissa nautit runsaan buffetin herkuista. Lounaalla ja illallisella (lähdöt alkaen klo 13) virvoitusjuomat, kahvi, tee, olut ja viini hanoista sisältyy hintaan. Klo 10.30 lähdöllä valittavana on vieläkin monipuolisempi myöhäinen buffet-aamiainen.
À la Carte -ravintolan lista upeine viinivaihtoehtoineen sopii kaikille todellisia makuelämyksiä kaipaaville nautiskelijoille.
Maailman ensimmäinen ltämerellä seilaava Burger King tarjoaa maukkaita hampurilaisia tuoreista raaka-aineista.
Kahvilana uudistettu Café, joka tarjoaa korkealaatuista Starbucks 100 % Arabica -kahvia sekä Tazo® teetä.
Snack Time ja viihtyisä Pub Seaport tarjoavat pientä syötävää ja juotavaa

Lapsille
Lasten omasta leikkinurkasta löytyy puuhaa perheen pienimmille.

Ostokset
Supermarket on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset, lelut, matkamuistot ja elintarvikkeet.
Perfume Shopista löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit.
Trend Shop -myymälän valikoimasta löydät laajan valikoiman asusteita, koruja, laukkuja, aurinkolaseja ja rannekelloja, mm. Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Swarowski.

Kokousmatkailijoille
Kokousmatkalla ryhmäsi käytössä on Starin 32-paikkainen ryhmätila kannella 9 tai Business Loungen Vip Room lisämaksusta.

Hyvä tietää – Viro

Ennen matkaa

Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti. Myös kaikki lapset tarvitsevat oman passin. 

Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi 20 kg / matkustaja.

Ikäraja päiväristeilyllä 15 vuotta. Yön yli kestävät risteily- ja hotellimatkat 18 v joka päivä. 

 • 0-17 –vuotias saa matkustaa:
  · Huoltajan* seurassa
  · Huoltajan* valtuuttaman perheenjäsenen** tai huoltajan valtuuttaman vähintään 25-vuotiaan valvojan*** seurassa, jolloin huoltajan allekirjoittama matkustuslupa on oltava mukana matkalla
 • Jos kyseessä valvoja, on valvojan täytettävä valvojalomake
 • Yksi valvoja/hytti

Lue lisää ikärajoista. 

Yleistä Virosta ja kaupungeista

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Matkaa Helsingistä Tallinnaan on vain n. 80 km. Tallinnan pinta-ala on 159,2 km² (koko Viron 45 227 km²). Tallinnassa on asukkaita 440 112 (2018). Virolaisia 52,5 %, venäläisiä 38,5%, ukrainalaisia 3,7%, valkovenäläisiä 2,0%. Viron virallinen kieli on viro. Venäjää, suomea, englantia ja saksaa käytetään Tallinnassa myös paljon.

Tallinna

Sana ”Tallinna” tarkoittaa ”tanskalaisten kaupunkia” tai alun perin oikeastaan ”Tanskanlinnaa” (Taani linn). Nimitys on oikeutettu, sillä vuonna 1219 tanskalaiset valloittivat nykyisellä Toompealla sijainneen linnoituksen ja sitä ympäröivät alueet. Valloittajakuningas oli nimeltään Valdemar Sejr. Tanskalaiset saivat haltuunsa myös koko Pohjois-Eestin alueen 1220-luvun alussa. Tosin ristiritarit hallitsivat Tallinnaa välikauden 1227-1236, mutta muuten tanskalaisvalta kesti yhteensä yli 100 vuotta.

Tartto on Viron toiseksi suurin kaupunki. Emajoen varrella sijaitseva Tartto on Etelä-Viron ja Tartumaan maakunnan keskus. Tarttoa pidetään Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina ja henkisenä pääkaupunkina. Kaupungin yliopisto on perustettu jo vuonna 1632 ja se on maan vanhin ja suurin. Lisäksi Pärnussa sijaitsee mm. Viron kansallismuseo.

Valuutta

Viron valuutta on Euro.

Luottokortit 

Yleisimmät luottokortit, kuten Visa ja Mastercard/Eurocard jne. hyväksytään useimmissa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa. 

Pankkien aukioloajat

Viron suurimmat pankit ovat Swedbank, SEB Pank, Danske Bank, Nordea Bank Pankkiautomaateista voidaan nostaa rahaa kaikilla yleisimmillä kansainvälisillä pankki- ja luottokorteilla. Pankit ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 17.00/18.00. Useimmat pankkikonttorit ovat kiinni lauantaisin ja sunnuntaisin.

Hotellimatkoilla

Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytössä pääsääntöisesti tulopäivänä klo 14.00 jälkeen ja huone tulee lunastaa klo 18.00 mennessä. Kansainvälisen käytännön mukaan huone on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 mennessä.

Soittaminen

Puhelut Virossa: Viron maatunnus on +372. Valitse +372, suuntanumero ja vastaanottajan numero.
Puhelut Virosta: Valitse 00 + maatunnus + suuntanumero + vastaanottajan numero.
Mikäli haluat soittaa virolaiseen puhelinnumeroon, valitse ensin 0, sitten suuntanumero ja sitten vastaanottajan numero

Sää

Virossa on yleensä suhteellisen kylmä talvi, viileä ja vähäsateinen kevät, melko lämmin kesä ja pitkä, sateinen syksy. Joskus kesäisin lämpötila kipuaa viikoiksi 30 asteeseen ja kesäisen lämmin sää saattaa jatkua lokakuun puoliväliinkin saakka.

Keskilämpötila heinäkuussa 16°C
Keskilämpötila helmikuussa -9°C
Tallinnan sää internetissä: www.weather.ee/tallinn

Viron aika

Viro kuuluu Itä-Euroopan aikavyöhykkeeseen, samaan johon Suomikin.

Vesijohtovesi

Virossa vesi on turvallista, mutta sen kalkkiseen makuun tottuminen voi viedä oman aikansa. Tämän vuoksi hanavettä ei tarjoilla ravintoloissa suomalaiseen tyyliin.

Lääkäripalvelut

Erityisiä rokotteita tai terveystodistuksia Viroon saapuva henkilö ei tarvitse. Sairausvakuutus on vapaaehtoista.

Apteekit ovat tavallisesti avoinna klo 9.00-18.00, lauantaisin noin kello neljään. Suurten ostoskeskusten apteekit palvelevat myöhempään ja ovat auki myös sunnuntaisin.

Yleinen hätänumero on 112.

Turvallisuus

Turvallisuusasioissa pätevät Virossa samat ohjeet kuin missä tahansa muuallakin: käytä järkeäsi, pysy valppaana, katso mitä ja kenen kanssa juot, älä harhaile oudoilla kulmilla yksin pimeään aikaan. Taskuvarkaiden varalta kannattaa lompakot pitää pois takataskuista ja käsilaukusta pitää tiukasti kiinni.

Poliisi

Soita ilmaiseksi mistä tahansa numerosta: 112.

Viisumimääräykset

Viroon saapuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti (sirukortti). Useiden maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Viroon.

Lisätietoja Viron viisumimääräyksistä löydät esim. Viron Suomen-suurlähetystön internet-sivulta https://helsinki.mfa.ee/en

Tulli

Matkailijoita koskevista Viron tullimääräyksistä saat tietoja osoitteesta www.customs.ee

Kansalliset juhlapäivät, jolloin suurin osa pankeista, kaupoista ja virastoista on kiinni.

 • 1.1. uudenvuodenpäivä
 • 24.2. itsenäisyyspäivä
 • 14.3. äidinkielenpäivä
 • pitkäperjantai
 • 1. pääsiäispäivä
 • 1.5. vappu
 • 23.6. voitonpäivä (vuoden 1919 Võnnun taistelun muistopäivä)
 • 24.6. juhannus
 • 20.8 uudelleen itsenäistymisen päivä
 • 24.-26.12. joulu

Lisäpalvelut – ateriat, hytit ja matkustusluokat

Voit halutessasi ostaa itsellesi erikoispalvelun matkallesi. Hinnat on esitetty eur/hlö/suunta.

Ateriat laivalla
Saat ateriat edullisemmin etukäteen ostettuna ja samalla varmistat paikkasi haluamallesi kattaukselle. Myöhäinen aamiainen ja Buffet -lounas sekä illallinen sisältää myös ruokajuomat: olut, viini, mehu ja virvoitusjuomat hanasta (myös alkoholiton viini ja olut).

Myöhäinen aamiainen/hlö
MyStar klo 10.30 Hel-Tal  

Buffetruokailu/ hlö

Aikuinen 24 € 29 €
Nuori 12-17 v  12 €  16 €
Lapsi 6-11 v 11€ 13€

Hinnat voimassa, kun ateria ostetaan etukäteen. Lapset 0-5 vuotiaat maksutta maksavan aikuisen seurassa vain ennakkoon ostetuista aterioista. Huom! Hinnat 2-5 vuotiaille laivalta ostettuna: illallinen 4 €, lounas 4 €, aamiainen (myös myöhäinen aamiainen) 2 €. 0-1 -vuotiaat ovat ilmaisia.

Aamiainen / hlö
Megastar klo 07.30 Hel-Tal  
Buffetruokailu/ hlö
Aikuinen 18 € 29 €
Nuori 12-17 v  9 €  16 €
Lapsi 6-11 v 8 € 13 €

Aamiaisbuffet-hintaan sisältyvät vesi, virvokkeet ja kahvi.
Buffet-lounas ja Buffet-illallinen sisältää ruokajuomat: olut, viini, mehu ja virvoitusjuomat hanasta (myös alkoholiton viini ja olut).

Business Lounge 

Voit halutessasi ostaa itsellesi erikoispalvelun matkallasi. Business Lounge -palvelun hinta on 69 €/ hlö/ suunta. (0-5-vuotiaat veloituksetta. Lisämaksun osuudesta ei myönnetä alennuksia.).  Business Lounge on hiljainen, tyylikäs ja kauniisti suunniteltu alue liikematkustajille kannella 8. Premium wifi -palvelun lisäksi siellä on sanomalehtiä, kylmien ja lämpimien ruokien tarjoilu ja laaja valikoima juomia sekä sähkölaitteiden latauspisteitä. Lisäksi autolla matkustaville Business Loungen hintaan kuuluu Priority Car -palvelu

Comfort Lounge

Comfort Lounge on kannella 8 sijaitseva mukava erillinen alue, jossa on tarjolla valikoima välipaloja, alkoholittomia juomia ja sanomalehtiä. Comfort Loungessa on myös mahdollisuus katsoa TV:tä sekä käyttää wifiä ja sähkölaitteiden latauspisteitä. Pienestä lisämaksusta nautit rauhallisen Comfort Loungen mukavuuksista. Comfort Lounge -luokan lisämaksu on 29 € / hlö / suunta.

Hintaan sisältyy: kinkkuja ja juustoja sandwicheja varten, keksejä, pieniä leivonnaisia, dippivihanneksia, makeisia, kahvi/tee ja virvoitusjuomia.
Lisämaksusta: alkoholipitoiset juomat, muut ruoat.

Hytit

Voit varata ennakkoon hytin matkaa varten. Matkustajahyttejä on sekä ikkunallisia A-hyttejä että ikkunattomia B-hyttejä. Kaikissa hyteissä on wc ja suihku. Invalidihyttejä on kaksi kappaletta.

Hytti €/ suunta  

A-luokka suunta 50 €
B-luokka suunta 40 €