Serlachius-museot, kuvataideviikot

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula
Alk. Kysy tarjoustamme!

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula kuvaa itseään taidekaupungiksi ja tottahan se on! Upeat kesänäyttelyt ja museoiden kokoelmat pitävät otteessaan vähintäänkin yhden päivän ajan.

Serlachius-museoiden historia alkoi vuorineuvos Gösta Serlachiuksen unelmasta. Nyt, vuosikymmeniä myöhemmin, Serlachius-museot tarjoavat kaikkea sitä, mitä vuorineuvos aikanaan toivoi. Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelma on yksi tärkeimmistä yksityisistä taidekokoelmista Pohjoismaissa.

Mäntän kuvataideviikot on Suomen laajin nykytaiteen kesänäyttely. Kuvataideviikot on avoinna kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Mäntän musiikkijuhlat on Suomen merkittävin jokavuotinen pianotapahtuma. Tapahtuma kerää maailmanluokan pianotaiteilijoita ja tulevaisuudenlupauksia elokuun alussa yhteen.

Ruokanautintoja ei myöskään sovi matkalla unohtaa. Viinitupa Vuorenmaja on rakennettu vuonna 1928 ja se on kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus keskellä kaunista Mäntänvuoren luonnonsuojelualuetta. Tarjolla on loistava kattaus eurooppalaisten pientilojen viinejä, panimotuotteita ja virvokkeita sekä Keski-Euroopan makuja.

Lähde ryhmäsi kanssa kulttuurimatkalle Mänttä-Vilppulaan!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:

Ryhmä- ja erikoismatkat
p. 0201 557 909
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi


Kuvat: Pääkuva Serlachius-museot, Kuvagallerian kuvat: Taidekaupunki Mänttä-Vilppula / Timo Nieminen