Kaakkois-Suomi

Zsar Outlet, Maretarium, Langinkoski
Alk. Kysy tarjoustamme!

Zsar Outlet Village, merellinen ja historiallinen Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomi kutsuu kiinnostavilla kohteillaan vierailulle. Päivän matkaan mahtuu hyvin tutustumista kulttuurikohteisiin, laajoihin puistoalueisiin, hyvää ruokaa ja shoppailua. Iloa ja tietoa päivästä saa parhaiten opastetuilla kierroksilla.

Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus Suomessa, Vaalimaalla. Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä, ja kaikki tuotteet ovat aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja alhaisemmat.

Maretarium tutustuttaa vieraat suomalaiseen vesiluontoon. Suomen vesistöissä elää noin 60 alkuperäistä ja vakinaista kalalajia. Tutustumiskäynnin jälkeen tiedät millaisia kaloja ovat törö, turpa, mutu, vimpa ja suutari.

Merikeskus Vellamo tarjoaa ajatuksia ja mielikuvitusta kutkuttavia näyttelyelämyksiä ja tapahtumia niin pienille kuin varttuneemmillekin museovieraille. Historiaa voi kokea kuunnellen, katsellen, haistellen, tunnustellen ja myös leikkien ja pelaten.

Kotkan kansallinen kaupunkipuisto on monipuolinen yhdistelmä luontoa, puistoarkkitehtuuria, historiaa ja rakennuskulttuuria. Kansalliseen kaupunkipuistoon kuuluu itäisen Suomenlahden merialueita, keskustan puistoja ja rakennettuja kortteleita sekä Kymijoen rantoja. Rakennetun ympäristön lisäksi kaupungin halki kulkee myös valjastamaton  koski. Kymijoen kosket ovat suojeltuja, mutta niissä voi sekä meloa että kalastaa.
Tarjolla myös upeita historiallisia retkiä, kuten

Langinkoski on keisarillinen kalastusmaja. Venäjän tuleva keisari Aleksanteri III vieraili kesällä 1880 luonnonkauniilla Langinkoskella ja sen ympäristössä. Keisariperheelle rakennettiinkin kalastusmaja, missä heillä oli mahdollisuus olla vapaina ilman hovin velvollisuuksia.

Tarjolla on myös useita historiallisia retkiä ja aktiviteetteja, teemoittain:
Retki viimeiselle linjalle ja suljetulle saarelle / Elämää Suomen Suuriruhtinaskunnassa / RIB-vene Saaristosafari Kotkan ihmeelliseen saaristoon / Keisarillinen kalaretki tai Rakinkotkan Viikinkisaari ja koskenlaskua Kymijoella.

Koe merellinen Kotka ja sen lähialueet!

Kysy tarjoustamme ryhmällesi:
Ryhmä- ja kokousmyynti
p. 0207 509 519 (arkisin klo 9-16)
Ryhmat@LehtimakiGroup.fi

Kuvat: Zsar Outlet, Visit Kotka-Hamina, Ollinkarit