Päivä Visbyssä -risteily

Kesän lähdöt
Alk. 83,25 € / hlö / B4

Visbyn risteilyt Victoria laivalla

Europa risteilee ensi kesänä neljänä sunnuntaina Helsingistä Visbyhyn. Laivalla on viihtyisää ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen. Vinkkejä tekemiseen esimerkiksi:
Visby ja Gotlanti – Tallink Silja Line

Lähdöt:
Sunnuntai 30.6.
Keskiviikko 10.7.
Maanantai 5.8,

Hinta alkaen:
83,25 €/hlö/B4 Club One asiakkaille, muuten alk. 92,50 €/hlö/B4.

Hintaan sisältyy:

 • Laivamatkat Helsinki-Visby-Helsinki Victoria-laivalla valitussa hyttiluokassa
 • laivan viihdetarjonta

Lisämaksusta:

 • Ateriat laivalla                    
 • liityntäkuljetukset satamaan Suomessa (ei 30.6.)

Lumoavan kaunis Visby on Unescon maailmanperintökohde. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot. Visby on yhdistelmä luonnonkauneutta ja historiaa, unohtamatta tietysti Peppi Pitkätossua.

Yhdistä risteilyyn kesän viehättävin vierailukohde ja nauti lomastasi.

Matkaohjelma

Risteilyaikataulu Visby-risteilyille Victoria-aluksella.

Helsingin satamaan omatoimisesti saapuvat matkustajat saavat maihinnousukorttinsa Tallinkin lähtöselvityksestä, terminaalin 2. krs. viimeistään 30min ennen laivan lähtöä.

1. matkapäivä

 • Alkaen klo 14.45 laivaannousu Helsingin Länsiterminaali 2:ssä.
 • Laiva lähtee klo 15.45 Helsingistä
 • Ilta ja yö aikaa nauttia Victorian viihteestä ja palveluista.

2. matkapäivä

 • Klo 09.30 alkaen (Ruotsin aikaa) maihinnousu Visbyssä putkea pitkin, pl. pyörän kanssa matkustavat autokannen kautta.
 • Klo 18.30 (Ruotsin aikaa) Lähtö Visbystä. Huom! Laivalla on oltava viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä.
 • Ilta ja yö aikaa nauttia Victorian viihteestä ja palveluista.

3. matkapäivä

 • Saapuminen Helsinkiin klo 10.00, Länsiterminaali 2.

 

Victoria I

Ruoka ja juoma

Grande Buffet -ravintolan (kansi 7) lämpimässä pöydässä on tarjolla Bocuse d’ Or kilpailun Suomen edustajan Mikko Kaukosen suunnittelemat herkulliset annoskokonaisuudet. Ruoan kanssa voit juoda esimerkiksi olutta, viiniä tai virvoitusjuomia. Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia. Fast Lane on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6. Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.
Sea Pub tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville, täältä löytyy myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella. Viihtyisä Piano Bar sijaitsee kannella 7. Tässä aperitiivibaarissa voi virittäytyä risteilytunnelmaan esimerkiksi ennen ruokailua.

Viihde
Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voi nauttia herkullisista drinkeistä ja tunnelmasta. Aluminium Discossa soi parhaimmat hitit, disco sijaitsee kannella 7.

Ostokset
Tax Free Shopissa on laaja valikoima juomia, mm. olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästä löytyy myös parhaat pohjoismaiset herkut suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa. Myymälä sijaitsee kannella 6 laivan keskiosassa.
Perfume Fashion Gifts -myymälästä löytyy kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Myymälä sijaitsee kannella 6.

Hyvää oloa ja hemmottelua
Saunaosastolla voi rentoutua ja palautua arjen stressistä ja keskittyä nauttimaan matkasta.
Perinteisen saunan lisäksi osastolta löytyy höyrysauna ja poreallas. Kylpemisen lomassa voi nauttia kylmiä juomia saunabaarissa. Saunaosasto on auki Helsinki-Tallinna pe ja la klo 16.00-22.00 ja Tallinna-Helsinki la klo 10.00-14.00 ja su klo 08.30-12.00
Hera Beauty Salongisssa voi hemmotella itseään rentouttavalla hieronnalla, kasvo- tai jalkahoidolla. Kauneushoitolan aukioloajat samat kuin saunaosaston.

 

 

SUITE
Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

DELUXE
Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

A-PREMIUM
Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

A-HYTTI
Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

B-HYTTI
Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

E-HYTTI
Kahden ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä eri puolilla laivaa. Hyttien sijainnista johtuen niihin kantautuu melua. Hyttien koko n. 9 m2.

ERIKOISHYTIT
Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

 

 

Hyvä tietää

Lue alta hyödyllistä tietoa Visbyn risteilyä varten.

Matkustusasiakirjat
Passi tai poliisin myöntämä henkilökortti  (1.3.1999 jälkeen myönnetty) on oltava jokaisella matkustajalla mukana, koska reitti liikennöidään Tallinnan kautta.

Maihin – ja laivaannousu Visbyssä  

Maihin pääsee heti laivan saavuttua satamaan. Kaikki matkustajat kulkevat putken kautta, poikkeuksensa polkupyöräilijät, joiden maihinnousu on autokannen kautta. Terminaaliin on matkaa n. 400 m. Terminaalin kautta kulku kaupungille ja kaupungilta takaisin laivaan sekä iltapäivän retkille. Retki-bussit lähtevät aivan laivan vierestä satamassa. Laivassa on oltava viimeistään 30min. ennen lähtöä.

Etäisyys terminaalista keskustaan on n. 1 km.

Valuutanvaihto
Laivalla ei ole valuutanvaihtoa eikä Ruotsin kruunu käy maksuvälineenä. Suosittelemme vaihtamaan kruunuja jo ennen matkaa. Visbyssä lähin valuutanvaihtopiste on Handelsbanken, Adelsgatanilla. Visbyn terminaalissa voi myös vaihtaa valuuttaa.

Maahantuontisäännökset
Menevät Helsinki – Tallinna – Helsinki -reitin mukaan, voit tarkistaa säännökset täältä:  www.tallinksilja.com

Visby-risteilyn kattaukset

Kattausajat lähtöpäivänä:

Buffet-illallinen

Grande Buffet

 1. ilta klo 16:30, 19:00, klo 21:15
 2. ilta klo 17:00, klo 19:30, klo 21:45

Grill house

1. Ilta: kattaukset klo 17:00, klo 19:30, klo 21:45
2. Ilta: klo 18:00, klo 20:30, klo 22:00

Meriaamiainen

Grande Buffet

 1. Aamu: kattaukset klo 06:00, 07:00,  08:00 ja 09:00
 2. Aamu: kattaukset klo 07:00,  08:00, 09:00 ja 10:00

Kattausaika ei sisällä  pöytävarausta.

Erikoisaamiainen Grill House

 1. Aamu: kattaukset klo 06:00 ja 08:00 
 2. Aamu: kattaukset klo 08:00