F1-formulamatkat ympäri maailmaa

Minne sinä haluaisit mennä?
Alk. Kysy tarjoustamme!

Formulamatkat ympäri maailmaa

Lehtimäki Matkat tekee F1-formulamatkoja 20 vuoden kokemuksella! Valmiiden matkapakettien lisäksi toteutamme räätälöityjä matkoja minne tahansa kohteeseen. Kerro meille, mikä olisi sinun tai oman ryhmäsi unelmien kohde, me toteutamme sen.

F1-matka on erinomainen vaihtoehto myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat palkita henkilökuntaansa tai neuvotella yhteistyökumppaneiden kanssa tulevista kaupoista. Sidosryhmä- tai palkintomatkat voidaan järjestää sekä opastettuihin kohteisiin kuin omatoimikohteisiin.

Yhdistämällä eri elementtejä perinteisen F1-kisamatkan ympärille matkasta saa rakennettua upean ja mieliinpainuvan kokonaisuuden. Vaihtoehtoja voivat olla mm. vierailu viinitilalla, yhteinen illallinen tietyn teeman ympärillä, vierailu maailmankuululla autotehtaalla tai -museossa, tutustuminen paikalliseen kulttuuritarjontaan tai käynti paikallisessa, kiihkeän tunnelmallisessa jalkapallo-ottelussa.

Matkaan voi yhdistää eri kaupunkeja ja kohteita.

Ota yhteyttä jo nyt, jos haluat varmistaa paikkasi tiettyyn kohteeseen! Katsomoliput menevät usein kuin kuumille kiville!

Lehtimäki Matkat | F1-huumaa

ma – pe 09.00-16.00 | mon – fri 09.00-16.00
Puh. 0207 509 509 | Tel. +358 (0)207 509 509
Matkat@LehtimakiGroup.fi